Valley Lea Farms Maple Bangers, Egg and Potato Breakfast Scramble

April 10 2020

Ingredients:

  • 1 package Valley Lea Farms Maple Bangers
  • 3 medium-sized potatoes washed peeled & diced
  • 6 large eggs
  • 2 tbsp olive oil
  • 1 tsp garlic powder
  • 1 tsp seasoning salt or salt-free seasoning
  • 1/2 tsp ground black pepper
  • 1/2 medium onion chopped
  • 2 green onions chopped, plus more for garnishing

Instructions:

1) Preheat the oven to 350oF.

2) Place the diced potatoes into a medium-sized bake dish and drizzle 2 tbsp of olive oil over the potatoes.

3) Sprinkle the seasoning salt (or salt free seasoning), ground black pepper, and garlic powder all over the potatoes.

4) Make sure the potatoes are nicely coated with the seasonings, then place the potatoes in the oven, and bake them until they are fork-tender

5) Place the cubed Valley Lea Maple Bangers into a skillet, and turn the heat to medium-high cook until internal temperature reaches 160°F approx. 8 mins.

6) Add in the potatoes, yellow onions, and green onions to the cooked Bangers

7) Stir the ingredients, and make sure everything is well combined.

8) Next, crack open the eggs, and beat them. 9) Pour the eggs into the skillet and scramble them with the other ingredients.

10) Once the eggs are cooked to your preference, remove the scramble from the skillet. 11) Serve immediately. Enjoy!

 

Déjeuner saucisses à l’érable Valley Lea Farms, œufs et pommes de terre brouillés

Ingrédients :

  • 1 emballage de saucisses à l’érable Valley Lea Farms
  • 3 pommes de terre de taille moyenne lavées, pelées et coupées en dés
  • 6 gros œufs
  • 2 c. à soupe d’huile d’olive
  • 1 c. à thé de poudre d’ail
  • 1 c. à thé de sel ou d’assaisonnement sans sel
  • ½ c. à thé de poivre noir moulu
  • ½ oignon moyen haché
  • 2 oignons verts hachés et plus encore pour la garniture

Directives :

1) Préchauffer le four à 350 oF.

2) Placer les pommes de terre en dés dans un plat à cuisson de taille moyenne et verser 2 c. à soupe d’huile d’olive sur les pommes de terre.

3) Saupoudrer le sel (ou l’assaisonnement sans sel), le poivre noir moulu et la poudre d’ail sur toutes les pommes de terre.

4) S’assurer que les pommes de terre sont bien enrobées des assaisonnements, puis placer les pommes de terre au four et les faire cuire jusqu’à ce qu’elles se défassent à la fourchette.

5) Placer saucisses à l’érable Valley Lea Farms en cubes dans la poêle et chauffer à feu moyen vif jusqu’à ce qu’elles atteignent une température interne de 160 °F, environ 8 minutes.

6) Ajouter les pommes de terre, les oignons jaunes et les oignons verts aux saucisses cuites

7) Remuer les ingrédients et s’assurer que tout est bien mélangé.

8) Ensuite, casser les œufs et les battre.

9) Verser les œufs dans la poêle et mélanger avec les autres ingrédients.

10) Une fois les œufs cuits à votre goût, retirer le tout de la poêle.

11) Servir immédiatement. Dégustez!